Black and white banner

Banner M

 

 

Welcome Banner1

Marie has received the package I sent her because she won my giveaway. So now I can finally show you some of the things I made for her.

 

What would a proper giveaway be without a banner. Marie’s favorite colors are black and white but I decided to add just one extra color. And you can’t go wrong with Welcome can you.
Marie heeft inmiddels het pakje dat ik haar gestuurd had, omdat ze mijn giveaway gewonnen had ontvangen. Dus kan ik jullie een paar dingen laten zien die ik voor haar gemaakt heb. Haar favoriete kleuren zijn zwart en wit dus die komen overal terug.

Banner E

I used different kind of papers, buttons, paperdoilies and cupcake papers.

 

Banner E2

Marie is just like me a big a fan of the Nester (queen of the kingdom of fabulous tassels, among other things), so I thought I should give making tassels a try. Finding the fringe wasn’t easy because those are just not so easy to come by over here, but I managed to find some black and white ones that worked. I got a big blister on my hand from the hot glue but I really liked working on this tassel. I see more tassels in my future….
Marie deelt mijn bewondering voor the Nester die altijd prachtige tassels maakt, dus heb ik dat ook maar eens geprobeerd. Erg leuk om te doen al is het wel moeilijk om de goede franjes ervoor te vinden hier. De blaar op mijn hand die ik van de hete lijm opliep, is inmiddels al weer helemaal genezen. Ondanks dat toch erg leuk hoor, tassels maken.

Black and white tassel

Of course there had to be a little heart too. I had this vintage black hankie with hand embroidery for a long time, and since Marie is such a lover of black I knew it would make the perfect gift for her.
Ik had al lang een oud zakdoekje met een handgeborduurd roosje. Omdat Marie zoveel van zwart houdt wist ik dat ik daar voor haar het perfecte hartje van kon maken.

Black heart

Lovely ladies should always have something lovely to smell. So I added a lavender sachet as well.
Omdat het zo lekker is, deed ik er ook nog een geurzakje met Lavendel bij.

Lavender sachet
Of course I put some chocolates and sweets in the box too and I send her some typical Dutch fabrics, red, white and blue because that was the theme of my giveaway.

I really enjoyed putting this package together and trying to make it as personal as possible. So I plan to do more giveaways in the future, so make sure you don’t miss them!
Ik vond mijn eerste experiment met giveaways zeer geslaagd. Dat ga ik dus zeker vaker doen, dus blijf opletten zodat je de volgende niet mist!

I didn’t only send out packages I received one back too.

Longtime blogfriend LiLi send me the best handmade present ever. It consists of three pieces. Let me show them to you in the proper order:
Ik heb zelf ook een prachtig pakketje gekregen. Mijn blogvriending Lili stuurde me een zelfgemaakt cadeautje in drie delen. Kijk zelf maar:

Shadowbox Marianne

Shadowbox @ Shadowbox Songbird is nesting

You see! Marianne @ Songbird is nesting

Isn’t that amazing! And I think Lili made Marianne into one very cool lady. Check out those specs and bracelet!
Een pakketje dat mij uitbeeld! En nog wel zo cool ook. Kijk eens naar die dame in hot pink met haar glimbril en armband.

Thank you so much Lili. Your little boxes have taken up a place of honor in my craftroom.

 

I think you might like this too

.

If you liked this post enter your email address to subscribe to posts via email:


12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

 1. LiLi M. says

  Whow, die banner is echt helemaal top! Ik heb er ook eentje weggeven met mijn blog give away, het proefmodel is vorige week gemaakt en ook weggegeven en nu nog voor het echie, maar mijne wordt er 1 van stof, dit keer. Toch ben en blijf ik een papier meisje. Gelukkig heb ik gezegd dat het cadeau zo'n beetje in september komt…Ik heb even bij de winnares gekeken, geweldige dingen gemaakt en verstuurd. Ja, ja, meer give aways please! Ik heb ook zo'n soort kussentje voor de swap gemaakt. Natuurlijk ook met wat glitter, want ja, het moet naar de States! Leuk dat je ook aandacht besteed aan mijn knutselarij! Groetjes L.

 2. LiLi M. says

  Whow, die banner is echt helemaal top! Ik heb er ook eentje weggeven met mijn blog give away, het proefmodel is vorige week gemaakt en ook weggegeven en nu nog voor het echie, maar mijne wordt er 1 van stof, dit keer. Toch ben en blijf ik een papier meisje. Gelukkig heb ik gezegd dat het cadeau zo'n beetje in september komt…Ik heb even bij de winnares gekeken, geweldige dingen gemaakt en verstuurd. Ja, ja, meer give aways please! Ik heb ook zo'n soort kussentje voor de swap gemaakt. Natuurlijk ook met wat glitter, want ja, het moet naar de States! Leuk dat je ook aandacht besteed aan mijn knutselarij! Groetjes L.

 3. Sonia ~ Vintage Rose Designs says

  I love the banner you made and I think that the Marianne @ songbird collage set is just too cute. You are very lucky.
  Hugs
  Sonia

 4. Sonia ~ Vintage Rose Designs says

  I love the banner you made and I think that the Marianne @ songbird collage set is just too cute. You are very lucky.
  Hugs
  Sonia

 5. Lori says

  oh, that shadowbox trio from LiLi is SO clever!!! what a cute idea she had:) the banner you made for your giveaway is SO pretty Marianne!!!

 6. Lori says

  oh, that shadowbox trio from LiLi is SO clever!!! what a cute idea she had:) the banner you made for your giveaway is SO pretty Marianne!!!

 7. Bonjade says

  Wow zeg jij bent verwend en hebt verwend zeg.
  Nou zoiets wil iedereen wel winnen toch….?
  Dus nu wachten op je volgende maar……

  fijn weekend

 8. Bonjade says

  Wow zeg jij bent verwend en hebt verwend zeg.
  Nou zoiets wil iedereen wel winnen toch….?
  Dus nu wachten op je volgende maar……

  fijn weekend

 9. Miss Marple says

  Mensen die liefs doen krijgen het vanzelf terug. En jouw berichtje is het bewijs!
  Een heel fijn weekend! – Irma

 10. Miss Marple says

  Mensen die liefs doen krijgen het vanzelf terug. En jouw berichtje is het bewijs!
  Een heel fijn weekend! – Irma

 11. Bertina says

  Hoi Marianne,
  Wat heb je een prachtige dingen gemaakt zeg, vooral die vlaggenlijn en die "tassels". Wat een grappig woord is dat zelf bedacht? Heel origineel. En als je zoveel dingen weggeeft kun je natuurlijk ook wel eens iets terug verwachten.
  Groetjes en fijne weeek!
  Bertina

 12. Bertina says

  Hoi Marianne,
  Wat heb je een prachtige dingen gemaakt zeg, vooral die vlaggenlijn en die "tassels". Wat een grappig woord is dat zelf bedacht? Heel origineel. En als je zoveel dingen weggeeft kun je natuurlijk ook wel eens iets terug verwachten.
  Groetjes en fijne weeek!
  Bertina